Βράζουμε 220 ml γάλα και προσθέτουμε 2 κ.γ. espresso
Ανακατεύουμε καλά και μόλις αρχίσει να φουσκώνει το αφαιρούμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε ξανά με ένα κουταλάκι
Περνάμε το γάλα με το espresso από ένα σουρωτήρι χειρός και το ρίχνουμε σε ένα μπολ
Το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει
Σε ένα μίξερ προσθέτουμε 200 ml κρύο γάλα και 1 φάκελο σαντιγί στιγμής Mac Magic με γεύση βανίλια και χτυπάμε για περίπου 4 λεπτά
Προσθέτουμε στο μίγμα 200 γρ. μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα και χτυπάμε για 30 δευτερόλεπτα
Παίρνουμε ένα τσέρκι 20 εκατοστών
Βουτάμε μισό πακέτο σαβαγιάρ στο γάλα με το espresso και τα τοποθετούμε μέσα στο τσέρκι
Απλώνουμε από πάνω τη μισή κρέμα
Βουτάμε και τα υπόλοιπα σαβαγιάρ και τα τοποθετούμε πάνω από τη κρέμα
Απλώνουμε και την άλλη μισή κρέμα από πάνω
Το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
Αφαιρούμε το τσέρκι , πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε
Ingredients
Directions
Βράζουμε 220 ml γάλα και προσθέτουμε 2 κ.γ. espresso
Ανακατεύουμε καλά και μόλις αρχίσει να φουσκώνει το αφαιρούμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε ξανά με ένα κουταλάκι
Περνάμε το γάλα με το espresso από ένα σουρωτήρι χειρός και το ρίχνουμε σε ένα μπολ
Το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει
Σε ένα μίξερ προσθέτουμε 200 ml κρύο γάλα και 1 φάκελο σαντιγί στιγμής Mac Magic με γεύση βανίλια και χτυπάμε για περίπου 4 λεπτά
Προσθέτουμε στο μίγμα 200 γρ. μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα και χτυπάμε για 30 δευτερόλεπτα
Παίρνουμε ένα τσέρκι 20 εκατοστών
Βουτάμε μισό πακέτο σαβαγιάρ στο γάλα με το espresso και τα τοποθετούμε μέσα στο τσέρκι
Απλώνουμε από πάνω τη μισή κρέμα
Βουτάμε και τα υπόλοιπα σαβαγιάρ και τα τοποθετούμε πάνω από τη κρέμα
Απλώνουμε και την άλλη μισή κρέμα από πάνω
Το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
Αφαιρούμε το τσέρκι , πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε