Καθαρίζουμε και κόβουμε τον ανανά σε μικρά κυβάκια, αφήνουμε να σουρώσουν από τα υγρά του. (Εναλλακτικά μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμο καθαρισμένο ανανά)
Κάνουμε τον ζελέ ανανά με το μισό νερό (δεν προσθέτουμε το κρύο νερό). Αφήνουμε να κρυώσει.
Βγάζουμε το τυρί κρέμα από το ψυγείο, το ρίχνουμε σε ένα μπολ με το ζελέ ανανά και χτυπάμε με ένα μίξερ να γίνει μια απαλή κρέμα.
Προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά με ένα κουτάλι τα κομματάκια ανανά, το ξύσμα λάιμ και τα μισά φυστίκια Αιγίνης.
Σερβίρουμε στα ποτήρια, πασπαλίζουμε κάθε ποτήρι με τα υπόλοιπα φιστίκια Αιγινης και έξτρα ξύσμα λάιμ
Παγώνουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2 ώρες.
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε και κόβουμε τον ανανά σε μικρά κυβάκια, αφήνουμε να σουρώσουν από τα υγρά του. (Εναλλακτικά μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμο καθαρισμένο ανανά)
Κάνουμε τον ζελέ ανανά με το μισό νερό (δεν προσθέτουμε το κρύο νερό). Αφήνουμε να κρυώσει.
Βγάζουμε το τυρί κρέμα από το ψυγείο, το ρίχνουμε σε ένα μπολ με το ζελέ ανανά και χτυπάμε με ένα μίξερ να γίνει μια απαλή κρέμα.
Προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά με ένα κουτάλι τα κομματάκια ανανά, το ξύσμα λάιμ και τα μισά φυστίκια Αιγίνης.
Σερβίρουμε στα ποτήρια, πασπαλίζουμε κάθε ποτήρι με τα υπόλοιπα φιστίκια Αιγινης και έξτρα ξύσμα λάιμ
Παγώνουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2 ώρες.