Υλικά για τη ζύμη:
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
⅓ φλιτζανιού χλιαρό γάλα ή νερό
2 κουταλιές λάδι
½ κουταλάκι αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
2 κουταλιές βούτυρο
½ κουταλάκι ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές κέτσαπ
2 κουταλιές μουστάρδα
2 φλιτζάνια κασέρι και γραβιέρα τριμμένα
8 λουκάνικα (αντί για λουκάνικα μπορείτε να βάλετε φέτες σαλάμι ή ζαμπόν)
1 ντομάτα κομμένη
Εκτέλεση:
1
Ανακατέψτε την ξηρή μαγιά στιγμής Mac Magic με το αλεύρι και το χλιαρό γάλα ή το νερό
2
Ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώστε σε ζύμη μαλακιά και ελαστική
3
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίξτε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο
4
Στρώστε το σε ταψάκι 30 εκ.
5
Αλείψτε την επιφάνεια με τη μουστάρδα και την κέτσαπ
6
Σοτάρετε ελαφρά το κρεμμύδι στο βούτυρο, ρίξτε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη κι απλώστε το μίγμα επάνω από την κέτσαπ
7
Πασπαλίστε με το μισό τυρί, βάλτε τα λουκάνικα και πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί
8
Βάλτε τα κομμάτια της ντομάτας, σκεπάστε την κι αφήστε τη σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά
9
Ψήστε τη σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 20 λεπτά περίπου
10
Σερβίρετε την αμέσως
Ingredients
Υλικά για τη ζύμη:
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
⅓ φλιτζανιού χλιαρό γάλα ή νερό
2 κουταλιές λάδι
½ κουταλάκι αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
2 κουταλιές βούτυρο
½ κουταλάκι ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές κέτσαπ
2 κουταλιές μουστάρδα
2 φλιτζάνια κασέρι και γραβιέρα τριμμένα
8 λουκάνικα (αντί για λουκάνικα μπορείτε να βάλετε φέτες σαλάμι ή ζαμπόν)
1 ντομάτα κομμένη
