Σε ένα μπλέντερ βάζουμε και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα το φιστίκι, το φουντούκι, το αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη, και το ελαιόλαδο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα σε λεπτό πάχος και ψήνουμε στους 160οC για περίπου 15 λεπτά να γίνει τραγανό.
Σε αντικολλητικό τηγάνι μαγειρεύουμε την ζάχαρη και τα μήλα μέχρι να καραμελώσουν ελαφρά, τα βάζουμε σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε με την κανέλα . Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Φτιάχνουμε την σαντιγί στιγμής Mac Magic με γεύση βανίλια, με το περιεχόμενο ενός φακέλου όπως στις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε βαθιά πιατέλα στρώνουμε την σαντιγί, από πάνω τα καραμελωμένα μήλα και σκεπάζουμε από επάνω με το μπισκότο σπασμένο.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα το φιστίκι, το φουντούκι, το αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη, και το ελαιόλαδο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα σε λεπτό πάχος και ψήνουμε στους 160οC για περίπου 15 λεπτά να γίνει τραγανό.
Σε αντικολλητικό τηγάνι μαγειρεύουμε την ζάχαρη και τα μήλα μέχρι να καραμελώσουν ελαφρά, τα βάζουμε σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε με την κανέλα . Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Φτιάχνουμε την σαντιγί στιγμής Mac Magic με γεύση βανίλια, με το περιεχόμενο ενός φακέλου όπως στις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε βαθιά πιατέλα στρώνουμε την σαντιγί, από πάνω τα καραμελωμένα μήλα και σκεπάζουμε από επάνω με το μπισκότο σπασμένο.