Υλικά:
80 γρ. φουντούκια
80 γρ. φιστίκι Αιγίνης
120 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
70 ml ελαιόλαδο
Κανέλα
4 μήλα
½ κ.γ. κανέλα σκόνη
200 ml γάλα
Εκτέλεση:
1
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα το φιστίκι, το φουντούκι, το αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη, και το ελαιόλαδο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2
Σε ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα σε λεπτό πάχος και ψήνουμε στους 160οC για περίπου 15 λεπτά να γίνει τραγανό.
3
Σε αντικολλητικό τηγάνι μαγειρεύουμε την ζάχαρη και τα μήλα μέχρι να καραμελώσουν ελαφρά, τα βάζουμε σε ένα μπολ και πασπαλίζουμε με την κανέλα . Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
4
Φτιάχνουμε την σαντιγί στιγμής Mac Magic με γεύση βανίλια, με το περιεχόμενο ενός φακέλου όπως στις οδηγίες της συσκευασίας.
5
Σε βαθιά πιατέλα στρώνουμε την σαντιγί, από πάνω τα καραμελωμένα μήλα και σκεπάζουμε από επάνω με το μπισκότο σπασμένο.
Ingredients
Υλικά:
80 γρ. φουντούκια
80 γρ. φιστίκι Αιγίνης
120 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
70 ml ελαιόλαδο
Κανέλα
4 μήλα
½ κ.γ. κανέλα σκόνη
200 ml γάλα
