Cheesecake με διπλό κεράσι
Από Mac Magic
cheesecake-sintagi
ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣΕύκολο
Featured Video Play Icon
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ2 ώρεςΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ20 λεπτά
Υλικά:
 200 γρ. μπισκότα σοκολάτας
 80 γρ. βούτυρο λιωμένο
 250 γρ. τυρί κρέμα
 200 γρ. κεράσια
 200 ml γάλα
 400 ml νερό
Εκτέλεση:
1

Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα μπόλ και τα θρυμματίζουμε

2

Ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύουμε.

3

Στην φόρμα στρώνουμε στην βάση μια λαδόκολλα και τοποθετούμε το μίγμα από τα μπισκότα, πιέζουμε ομοιόμορφα πάνω την βάση και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

4

Καθαρίζουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια και τα κόβουμε στη μέση.

5

Σε μπολ ετοιμάζουμε την σαντιγί με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας, ρίχνουμε το τυρί κρέμα, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε για λίγο μέχρι να ομογενοποιηθούν.

6

Ρίχνουμε μέσα τα κεράσια και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε και το μίγμα το βάζουμε στην φόρμα και έπειτα στρώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 με 1,5 ώρα.

7

Σε μπολ ετοιμάζουμε το ζελέ κεράσι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφήνουμε να πήξει ελαφρώς.

8

Παίρνουμε την φόρμα και ρίχνουμε απαλά το ζελέ επάνω από την κρέμα και το βάζουμε να κρυώσει στο ψυγείο για 2 ώρες.

9

Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

TIP 1. Στο μίξερ χρησιμοποιούμε τον γάτζο
TIP 2. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα απλώνουμε το ζελέ χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι

Ingredients

Υλικά:
 200 γρ. μπισκότα σοκολάτας
 80 γρ. βούτυρο λιωμένο
 250 γρ. τυρί κρέμα
 200 γρ. κεράσια
 200 ml γάλα
 400 ml νερό

Directions

Εκτέλεση:
1

Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα μπόλ και τα θρυμματίζουμε

2

Ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύουμε.

3

Στην φόρμα στρώνουμε στην βάση μια λαδόκολλα και τοποθετούμε το μίγμα από τα μπισκότα, πιέζουμε ομοιόμορφα πάνω την βάση και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

4

Καθαρίζουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια και τα κόβουμε στη μέση.

5

Σε μπολ ετοιμάζουμε την σαντιγί με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας, ρίχνουμε το τυρί κρέμα, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε για λίγο μέχρι να ομογενοποιηθούν.

6

Ρίχνουμε μέσα τα κεράσια και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε και το μίγμα το βάζουμε στην φόρμα και έπειτα στρώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 με 1,5 ώρα.

7

Σε μπολ ετοιμάζουμε το ζελέ κεράσι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφήνουμε να πήξει ελαφρώς.

8

Παίρνουμε την φόρμα και ρίχνουμε απαλά το ζελέ επάνω από την κρέμα και το βάζουμε να κρυώσει στο ψυγείο για 2 ώρες.

9

Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

TIP 1. Στο μίξερ χρησιμοποιούμε τον γάτζο
TIP 2. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα απλώνουμε το ζελέ χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι

Cheesecake με διπλό κεράσι

Pin It on Pinterest