Σε ένα μπολ χτυπάμε 3 αβγά και προσθέτουμε 350 ml γάλα.
Αδειάζουμε σιγά-σιγά το περιεχόμενο του φακέλου ανακατεύοντας πολύ καλά με ένα πιρούνι ή σύρμα μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός.
Προσθέτουμε 150 ml νερό και 50 γρ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει ελαφρώς.
Γεμίζουμε ένα φλιτζάνι του καφέ μέχρι τη μέση με το μίγμα μας και το ρίχνουμε στο τηγάνι απότομα ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του τηγανιού και να σχηματιστεί μια λεπτή κρέπα. Κάθε φορά που παίρνουμε μια ποσότητα από το μίγμα πρέπει να το ανακατεύουμε ξανά.
Όταν η κρέπα ψηθεί από κάτω τη γυρίζουμε με μια σπάτουλα για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Διπλώνουμε τις κρέπες στη μέση, τις αλοίφουμε με το ταχίνι, τους ξηρούς καρπούς και λίγες κομμένες μπανάνες και διπλώνουμε ξανά στη μέση.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες κρέπες και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ χτυπάμε 3 αβγά και προσθέτουμε 350 ml γάλα.
Αδειάζουμε σιγά-σιγά το περιεχόμενο του φακέλου ανακατεύοντας πολύ καλά με ένα πιρούνι ή σύρμα μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός.
Προσθέτουμε 150 ml νερό και 50 γρ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει ελαφρώς.
Γεμίζουμε ένα φλιτζάνι του καφέ μέχρι τη μέση με το μίγμα μας και το ρίχνουμε στο τηγάνι απότομα ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του τηγανιού και να σχηματιστεί μια λεπτή κρέπα. Κάθε φορά που παίρνουμε μια ποσότητα από το μίγμα πρέπει να το ανακατεύουμε ξανά.
Όταν η κρέπα ψηθεί από κάτω τη γυρίζουμε με μια σπάτουλα για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Διπλώνουμε τις κρέπες στη μέση, τις αλοίφουμε με το ταχίνι, τους ξηρούς καρπούς και λίγες κομμένες μπανάνες και διπλώνουμε ξανά στη μέση.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες κρέπες και σερβίρουμε.