Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
Προσθέτουμε 375 ml νερό, 450 γρ. ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά
Όταν αρχίσει να βράζει αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει
Ξάνουμε 250 γρ. κανταΐφι με τα δάχτυλά μας
Αλείφουμε ένα ταψί με λιωμένο βούτυρο
Απλώνουμε πάνω το κανταΐφι και ρίχνουμε από πάνω 90 γρ. λιωμένο βούτυρο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160οC για 1 ώρα
Αποσύρουμε από τον φούρνο και ρίχνουμε το κρύο σιρόπι στο καυτό κανταΐφι και το αναποδογυρίζουμε
Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
Προσθέτουμε 1.120 ml γάλα
Ρίχνουμε σε ένα μπολ 90 γρ. κρέμα αραβοσίτου με γεύση βανίλια Mac Magic , 100 γρ. ζάχαρη ,200 ml γάλα και ανακατεύουμε καλά
Μόλις αρχίσει να βράζει το γάλα ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας και ανακατεύουμε
Βάζουμε τη κρέμα σε ένα μπολ και τη καλύπτουμε με μεμβράνη
Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες
Ρίχνουμε τη κρέμα στο μίξερ και τη χτυπάμε με το φτερό
Χρησιμοποιούμε 7 πλαστικά μπολάκια ή χαμηλά γυάλινα ποτήρια
Βάζουμε μέσα στα μπολάκια κανταΐφι και από πάνω τη κρέμα
Προαιρετικά γαρνίρουμε και με σαντιγί στιγμής Mac Magic
Πασπαλίζουμε με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης και σερβίρουμε
Ingredients
Directions
Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
Προσθέτουμε 375 ml νερό, 450 γρ. ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά
Όταν αρχίσει να βράζει αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει
Ξάνουμε 250 γρ. κανταΐφι με τα δάχτυλά μας
Αλείφουμε ένα ταψί με λιωμένο βούτυρο
Απλώνουμε πάνω το κανταΐφι και ρίχνουμε από πάνω 90 γρ. λιωμένο βούτυρο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160οC για 1 ώρα
Αποσύρουμε από τον φούρνο και ρίχνουμε το κρύο σιρόπι στο καυτό κανταΐφι και το αναποδογυρίζουμε
Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά
Προσθέτουμε 1.120 ml γάλα
Ρίχνουμε σε ένα μπολ 90 γρ. κρέμα αραβοσίτου με γεύση βανίλια Mac Magic , 100 γρ. ζάχαρη ,200 ml γάλα και ανακατεύουμε καλά
Μόλις αρχίσει να βράζει το γάλα ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας και ανακατεύουμε
Βάζουμε τη κρέμα σε ένα μπολ και τη καλύπτουμε με μεμβράνη
Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες
Ρίχνουμε τη κρέμα στο μίξερ και τη χτυπάμε με το φτερό
Χρησιμοποιούμε 7 πλαστικά μπολάκια ή χαμηλά γυάλινα ποτήρια
Βάζουμε μέσα στα μπολάκια κανταΐφι και από πάνω τη κρέμα
Προαιρετικά γαρνίρουμε και με σαντιγί στιγμής Mac Magic
Πασπαλίζουμε με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης και σερβίρουμε