Εκτέλεση:
1
Διαλύουμε το περιεχόμενο των φακέλων σε ένα μπολ με 600ml βραστό νερό ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτουμε το ανάλογο κρύο νερό ανακατεύουμε.
2
Καθαρίζουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια προσεκτικά κόβοντάς τα στη μέση και τα τοποθετούμε σε μία μεγάλη φόρμα.
3
Στη συνέχεια ρίχνουμε προσεκτικά μέσα στη φόρμα με τα κεράσια και το ζελέ και το βάζουμε με την βοήθεια μιας στρόγγυλης πιατέλας μέσα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
4
Όταν σφίξει εντελώς το ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα.
5
TIP. Εάν το ζελέ δε βγαίνει με ευκολία, το βυθίζουμε σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 20’’ και στη συνέχεια το βγάζουμε στην πιατέλα
