Σε κατσαρολάκι βράζουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα την μαστίχα ανακατεύοντας να αρωματιστεί.
Βάζουμε το βραστό νερό μαστίχας σε ένα μπόλ και ρίχνουμε την συσκευασία από το ζελέ φράουλας.
Ρίχνουμε και το κρύο νερό ανακατεύοντας και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνει ελαφρώς πηχτό αλλά να μην «ζελάρει.»
Στο μπολ με το ζελέ ρίχνουμε το γιαούρτι ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τελείως και μοιράζουμε στα ποτήρια τα οποία βάζουμε στο ψυγείο.
Φτιάχνουμε την σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστική βάζουμε μία στρώση σαντιγί πάνω από από κάθε ποτήρι.
Γαρνίρουμε με τα φρούτα του δάσους, μερικά φύλλα δυόσμου και πασπαλίζουμε με το ψημένο φιλέ αμυγδάλου.
Ingredients
Directions
Σε κατσαρολάκι βράζουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα την μαστίχα ανακατεύοντας να αρωματιστεί.
Βάζουμε το βραστό νερό μαστίχας σε ένα μπόλ και ρίχνουμε την συσκευασία από το ζελέ φράουλας.
Ρίχνουμε και το κρύο νερό ανακατεύοντας και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνει ελαφρώς πηχτό αλλά να μην «ζελάρει.»
Στο μπολ με το ζελέ ρίχνουμε το γιαούρτι ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τελείως και μοιράζουμε στα ποτήρια τα οποία βάζουμε στο ψυγείο.
Φτιάχνουμε την σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστική βάζουμε μία στρώση σαντιγί πάνω από από κάθε ποτήρι.
Γαρνίρουμε με τα φρούτα του δάσους, μερικά φύλλα δυόσμου και πασπαλίζουμε με το ψημένο φιλέ αμυγδάλου.