Υλικά:
200 ml βραστό νερό
300 γρ. τυρί κρέμα
½ φρέσκο ανανά σε κυβάκια
¼ φλ. φιστίκια Αιγίνης ψημένα και ανάλατα
1 λάιμ
Εκτέλεση:
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε τον ανανά σε μικρά κυβάκια, αφήνουμε να σουρώσουν από τα υγρά του. (Εναλλακτικά μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμο καθαρισμένο ανανά)
2
Κάνουμε τον ζελέ ανανά με το μισό νερό (δεν προσθέτουμε το κρύο νερό). Αφήνουμε να κρυώσει.
3
Βγάζουμε το τυρί κρέμα από το ψυγείο, το ρίχνουμε σε ένα μπολ με το ζελέ ανανά και χτυπάμε με ένα μίξερ να γίνει μια απαλή κρέμα.
4
Προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά με ένα κουτάλι τα κομματάκια ανανά, το ξύσμα λάιμ και τα μισά φυστίκια Αιγίνης.
5
Σερβίρουμε στα ποτήρια, πασπαλίζουμε κάθε ποτήρι με τα υπόλοιπα φιστίκια Αιγινης και έξτρα ξύσμα λάιμ
6
Παγώνουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2 ώρες.
Ingredients
Υλικά:
200 ml βραστό νερό
300 γρ. τυρί κρέμα
½ φρέσκο ανανά σε κυβάκια
¼ φλ. φιστίκια Αιγίνης ψημένα και ανάλατα
1 λάιμ
