Μέσα στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα. Σε αυτό το σημείο αφήνουμε τη ξηρή μαγιά Mac Magic για 15’ για να ενεργοποιηθεί.
Ρίχνουμε το αλεύρι γ.ο.χ. και χτυπάμε στο μίξερ για 4-5’ .
Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, το βούτυρο και χτυπάμε.
Μετά από 2-3’ , βάζουμε το ζυμάρι σε ένα μπολ και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 1 ώρα περίπου, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Πασπαλίζουμε τον πάγκο μας με αλεύρι και ανοίγουμε το ζυμάρι μας
Προσθέτουμε τα υλικά μας
Κλείνουμε προσεκτικά τις μικρές πλευρές της ζύμης και στη συνέχεια ρολαρουμε τη ζύμη με τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένας κύλινδρος
Κόβουμε σε ομοιόμορφα κομμάτια τη πίτσα μας και τη τοποθετούμε στο φούρνο για 25-30’ στους 180 βαθμούς
Ingredients
Directions
Μέσα στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα. Σε αυτό το σημείο αφήνουμε τη ξηρή μαγιά Mac Magic για 15’ για να ενεργοποιηθεί.
Ρίχνουμε το αλεύρι γ.ο.χ. και χτυπάμε στο μίξερ για 4-5’ .
Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, το βούτυρο και χτυπάμε.
Μετά από 2-3’ , βάζουμε το ζυμάρι σε ένα μπολ και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 1 ώρα περίπου, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Πασπαλίζουμε τον πάγκο μας με αλεύρι και ανοίγουμε το ζυμάρι μας
Προσθέτουμε τα υλικά μας
Κλείνουμε προσεκτικά τις μικρές πλευρές της ζύμης και στη συνέχεια ρολαρουμε τη ζύμη με τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένας κύλινδρος
Κόβουμε σε ομοιόμορφα κομμάτια τη πίτσα μας και τη τοποθετούμε στο φούρνο για 25-30’ στους 180 βαθμούς