Σε ένα μπολ ρίχνουμε 100 ml γάλα φρέσκο ή εβαπορέ αραιωμένο, 6 κουταλιές της σούπας κοφτές μείγματος κρέμασ αραβοσίτου Mac Magic με γεύση βανίλια, 5-6 κουταλιές της σούπας κοφτές ζάχαρη και ανακατεύουμε το μείγμα καλά.
Βράζουμε ξεχωριστά στη κατσαρόλα 560 ml γάλα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μείγμα και ανακατεύουμε συνεχώς.
Βάζουμε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.
Παίρνουμε 4 μπισκότα digestive και τα βουτάμε στο γάλα να μαλακώσουν και τα τοποθετούμε σε 4 διαφορετικά μπαλάκια.
Κόβουμε μια μπανάνα σε ροδέλες και τοποθετούμε 4-5 κομμάτια πάνω από το μπισκότο, στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω τη κρέμα αραβοσίτου Mac Magic με γεύση βανίλια.
Διακοσμούμε το γλυκό μας με τριμμένη μπισκότο και κομματάκια μπανάνας.
Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ ρίχνουμε 100 ml γάλα φρέσκο ή εβαπορέ αραιωμένο, 6 κουταλιές της σούπας κοφτές μείγματος κρέμασ αραβοσίτου Mac Magic με γεύση βανίλια, 5-6 κουταλιές της σούπας κοφτές ζάχαρη και ανακατεύουμε το μείγμα καλά.
Βράζουμε ξεχωριστά στη κατσαρόλα 560 ml γάλα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μείγμα και ανακατεύουμε συνεχώς.
Βάζουμε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.
Παίρνουμε 4 μπισκότα digestive και τα βουτάμε στο γάλα να μαλακώσουν και τα τοποθετούμε σε 4 διαφορετικά μπαλάκια.
Κόβουμε μια μπανάνα σε ροδέλες και τοποθετούμε 4-5 κομμάτια πάνω από το μπισκότο, στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω τη κρέμα αραβοσίτου Mac Magic με γεύση βανίλια.
Διακοσμούμε το γλυκό μας με τριμμένη μπισκότο και κομματάκια μπανάνας.
Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και σερβίρουμε.