Μηλοπιτάκια
Από Mac Magic
From: Mac Magic
macmagic-milopitakia-2
ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣΕύκολο
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ40 λεπτάΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ10 λεπτά
Υλικά:
 660 ml Γάλα
 1 μήλο
 2 φύλλα σφολιάτας
 Λίγο βούτυρο
 Ζάχαρη
 Κανέλα
 Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
1

Σε ένα Μπολ ρίχνουμε 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού ) Γάλα φρέσκο η εβαπορέ αραιωμένο, 6 κ.σ. κοφτές ( 40 γρ. ) Μίγματος κρέμα αραβοσίτου Mac Magic με γεύση βανίλια, 5-6 κ.σ (45 γρ. ) ζάχαρη και ανακατεύετε το μίγμα καλά.

2

Βράζουμε ξεχωριστά σε κατσαρόλα 560ml (2 4/5 φλιτζ. τσαγιού ) γάλα.

3

Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς. Βάζουμε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.

4

Καθαρίζουμε και τρίβουμε ένα μήλο και στην συνέχεια το προσθέτουμε στην κρέμα μας.

5

Παίρνουμε το μίγμα σφολιάτας και το κόβουμε σε ίσα τμήματα, ορθογώνια ή στρογγυλά.

6

Παίρνουμε ένα κουτάλι και βάζουμε στο κέντρο της σφολιάτας το μίγμα μας και το τυλίγουμε.

7

Επαναλαμβάνουμε το προηγούμενο βήμα μέχρι να ολοκληρώσουμε τα μηλοπιτάκια μας.

8

Τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 250 βαθμούς για 10’.

Ingredients

Υλικά:
 660 ml Γάλα
 1 μήλο
 2 φύλλα σφολιάτας
 Λίγο βούτυρο
 Ζάχαρη
 Κανέλα
 Ζάχαρη άχνη

Directions

Εκτέλεση:
1

Σε ένα Μπολ ρίχνουμε 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού ) Γάλα φρέσκο η εβαπορέ αραιωμένο, 6 κ.σ. κοφτές ( 40 γρ. ) Μίγματος κρέμα αραβοσίτου Mac Magic με γεύση βανίλια, 5-6 κ.σ (45 γρ. ) ζάχαρη και ανακατεύετε το μίγμα καλά.

2

Βράζουμε ξεχωριστά σε κατσαρόλα 560ml (2 4/5 φλιτζ. τσαγιού ) γάλα.

3

Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς. Βάζουμε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.

4

Καθαρίζουμε και τρίβουμε ένα μήλο και στην συνέχεια το προσθέτουμε στην κρέμα μας.

5

Παίρνουμε το μίγμα σφολιάτας και το κόβουμε σε ίσα τμήματα, ορθογώνια ή στρογγυλά.

6

Παίρνουμε ένα κουτάλι και βάζουμε στο κέντρο της σφολιάτας το μίγμα μας και το τυλίγουμε.

7

Επαναλαμβάνουμε το προηγούμενο βήμα μέχρι να ολοκληρώσουμε τα μηλοπιτάκια μας.

8

Τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 250 βαθμούς για 10’.

Μηλοπιτάκια

Pin It on Pinterest