Για το μείγμα των λουκουμάδων σε μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε να διπλασιαστεί περίπου 45-90 λεπτά.
Ζεσταίνουμε άφθονο σπορέλαιο σε μεγάλη κατσαρόλα.
Τηγανίζουμε τους λουκουμάδες όταν το λάδι φτάσει στους 160οC.
Παίρνουμε ένα ποτήρι με νερό και βουτάμε το κουταλάκι και με το άλλο χέρι βυθίζουμε την χούφτα μας μέσα στο χυλό και πιέζοντας ελαφρά δείκτη και αντίχειρα ο χυλός βγαίνει σαν μια μικρή μπάλα.
Κόβουμε με το κουταλάκι και προσεκτικά ρίχνουμε το μπαλάκι στο λάδι.
Μόλις φουσκώσουν οι λουκουμάδες και πάρουν χρυσό χρώμα τους αφαιρούμε με την τρυπητή κουτάλα και τους αφήνουμε για λίγο σε ένα ταψί με χαρτί κουζίνας.
Τους τοποθετούμε σε πιατέλα και ρίχνουμε μέλι και κανέλα.
Ingredients
Directions
Για το μείγμα των λουκουμάδων σε μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε να διπλασιαστεί περίπου 45-90 λεπτά.
Ζεσταίνουμε άφθονο σπορέλαιο σε μεγάλη κατσαρόλα.
Τηγανίζουμε τους λουκουμάδες όταν το λάδι φτάσει στους 160οC.
Παίρνουμε ένα ποτήρι με νερό και βουτάμε το κουταλάκι και με το άλλο χέρι βυθίζουμε την χούφτα μας μέσα στο χυλό και πιέζοντας ελαφρά δείκτη και αντίχειρα ο χυλός βγαίνει σαν μια μικρή μπάλα.
Κόβουμε με το κουταλάκι και προσεκτικά ρίχνουμε το μπαλάκι στο λάδι.
Μόλις φουσκώσουν οι λουκουμάδες και πάρουν χρυσό χρώμα τους αφαιρούμε με την τρυπητή κουτάλα και τους αφήνουμε για λίγο σε ένα ταψί με χαρτί κουζίνας.
Τους τοποθετούμε σε πιατέλα και ρίχνουμε μέλι και κανέλα.