Διαλύουμε το περιεχόμενο των φακέλων σε ένα μπολ με 600ml βραστό νερό ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτουμε το ανάλογο κρύο νερό ανακατεύουμε.
Καθαρίζουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια προσεκτικά κόβοντάς τα στη μέση και τα τοποθετούμε σε μία μεγάλη φόρμα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε προσεκτικά μέσα στη φόρμα με τα κεράσια και το ζελέ και το βάζουμε με την βοήθεια μιας στρόγγυλης πιατέλας μέσα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Όταν σφίξει εντελώς το ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα.
TIP. Εάν το ζελέ δε βγαίνει με ευκολία, το βυθίζουμε σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 20’’ και στη συνέχεια το βγάζουμε στην πιατέλα
Ingredients
Directions
Διαλύουμε το περιεχόμενο των φακέλων σε ένα μπολ με 600ml βραστό νερό ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτουμε το ανάλογο κρύο νερό ανακατεύουμε.
Καθαρίζουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια προσεκτικά κόβοντάς τα στη μέση και τα τοποθετούμε σε μία μεγάλη φόρμα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε προσεκτικά μέσα στη φόρμα με τα κεράσια και το ζελέ και το βάζουμε με την βοήθεια μιας στρόγγυλης πιατέλας μέσα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Όταν σφίξει εντελώς το ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα.
TIP. Εάν το ζελέ δε βγαίνει με ευκολία, το βυθίζουμε σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 20’’ και στη συνέχεια το βγάζουμε στην πιατέλα