Ανακατέψτε την ξηρή μαγιά στιγμής Mac Magic με το μισό αλεύρι και το χλιαρό νερό
Ρίξτε το μίγμα στο μπολ του μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε το μέχρι γίνει λείος χυλός
Ρίξτε σε δόσεις το υπόλοιπο αλεύρι, ώσπου να επιτύχετε χυλό πηχτό που να πέφτει σε κομματάκια από το κουτάλι
Κλείστε το μπολ με τη ζύμη σε πλαστική σακούλα και βάλτε το στο φούρνο που έχετε θερμάνει στους 40οC
Σβήστε τον και αφήστε τη ζύμη 1 ώρα περίπου, ώσπου να κάνει φούσκες στην επιφάνεια. Με ένα κουτάλι που θα το βουτάτε σε νερό, κόψτε κομματάκια ζύμης που θα βγάλετε πατώντας την μέσα στην χούφτα σας και ρίξτε τα σε καυτό λάδι
Με μία τρυπητή κουτάλα πατάτε τους λουκουμάδες να καλύπτονται από το λάδι για να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές
Η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική και να μη χωρίζει εύκολα
Μόλις τους βγάλετε περιχύστε τους με μέλι και κανέλα
Σερβίρετέ τους ζεστούς
Ingredients
Directions
Ανακατέψτε την ξηρή μαγιά στιγμής Mac Magic με το μισό αλεύρι και το χλιαρό νερό
Ρίξτε το μίγμα στο μπολ του μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε το μέχρι γίνει λείος χυλός
Ρίξτε σε δόσεις το υπόλοιπο αλεύρι, ώσπου να επιτύχετε χυλό πηχτό που να πέφτει σε κομματάκια από το κουτάλι
Κλείστε το μπολ με τη ζύμη σε πλαστική σακούλα και βάλτε το στο φούρνο που έχετε θερμάνει στους 40οC
Σβήστε τον και αφήστε τη ζύμη 1 ώρα περίπου, ώσπου να κάνει φούσκες στην επιφάνεια. Με ένα κουτάλι που θα το βουτάτε σε νερό, κόψτε κομματάκια ζύμης που θα βγάλετε πατώντας την μέσα στην χούφτα σας και ρίξτε τα σε καυτό λάδι
Με μία τρυπητή κουτάλα πατάτε τους λουκουμάδες να καλύπτονται από το λάδι για να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές
Η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική και να μη χωρίζει εύκολα
Μόλις τους βγάλετε περιχύστε τους με μέλι και κανέλα
Σερβίρετέ τους ζεστούς