Ανοίγουμε το κουτί με την κρέμα καρύδας το οποίο έχουμε βάλει στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Βγάζουμε μόνο το άσπρο μέρος που βρίσκεται πάνω στο κουτί (και ΟΧΙ το ζουμί) και το χτυπάμε στο μίξερ.
Βάζουμε 1 κ.σ. άχνη και περιμένουμε μέχρι να γίνει σαν σαντιγί.
Στον ίδιο κάδο του μίξερ προσθέτουμε το κρύο σοκολατούχο γάλα σόγιας και 2 φακέλους κρέμα κακάο στιγμής Mac Magic με γεύση φουντούκι.
Χτυπάμε με το σύρμα για 2′-3′ μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
Με ένα κουτάλι της σούπας, μοιράζουμε τη σαντιγί σε 5 μπολ.
Προσθέτουμε το νηστίσιμο κέικ ή τα μπισκότα και στη συνέχεια την κρέμα φουντουκιού.
Γαρνίρουμε με τριμμένα καρύδια και βάζουμε προαιρετικά στο ψυγείο για περίπου 20′ μέχρι να σφίξει καλά.
Ingredients
Directions
Ανοίγουμε το κουτί με την κρέμα καρύδας το οποίο έχουμε βάλει στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Βγάζουμε μόνο το άσπρο μέρος που βρίσκεται πάνω στο κουτί (και ΟΧΙ το ζουμί) και το χτυπάμε στο μίξερ.
Βάζουμε 1 κ.σ. άχνη και περιμένουμε μέχρι να γίνει σαν σαντιγί.
Στον ίδιο κάδο του μίξερ προσθέτουμε το κρύο σοκολατούχο γάλα σόγιας και 2 φακέλους κρέμα κακάο στιγμής Mac Magic με γεύση φουντούκι.
Χτυπάμε με το σύρμα για 2′-3′ μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
Με ένα κουτάλι της σούπας, μοιράζουμε τη σαντιγί σε 5 μπολ.
Προσθέτουμε το νηστίσιμο κέικ ή τα μπισκότα και στη συνέχεια την κρέμα φουντουκιού.
Γαρνίρουμε με τριμμένα καρύδια και βάζουμε προαιρετικά στο ψυγείο για περίπου 20′ μέχρι να σφίξει καλά.