Ρίχνουμε στο multi το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο και τα χτυπάμε, μέχρι το μείγμα να μοιάζει με τριμμένο μπισκότο.
Προσθέτουμε τα αυγά και το αλάτι και τα χτυπάμε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας
Μεταφέρουμε τη ζύμη στον πάγκο εργασίας μας και τη πλάθουμε μέχρι να γίνει λεία.
Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη, αλευρώνουμε δυο λαδόκολλες και αρχίζουμε να ανοίγουμε τη ζύμη ανάμεσα σε αυτές με έναν πλάστη, σε πάχος 3 χιλιοστών. Αν δούμε ότι κολλάει η ζύμη, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα αλεύρι.
Με ένα ποτήρι διαμέτρου 6 εκ., κόβουμε τη ζύμη σε κύκλους και απλώνουμε το κάθε ζυμαράκι σε κάθε φόρμα για ταρτάκια. Αν προεξέχει η ζύμη έξω από τα φορμάκια, κόβουμε τη ζύμη με ένα μαχαίρι και τρυπάμε καλά τη βάση με ένα πιρούνι. Προαιρετικά τοποθετούμε βάρος πάνω στη τάρτα για να μη φουσκώσει.
Ψήνουμε τα ταρτάκια για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και μετά τα αποσύρουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν, αφαιρούμε το βάρος και τα ξεφορμάρουμε προσεκτικά.
Για τη κρέμα κακάο με γεύση φουντούκι Mac Magic θα χρειαστούμε ένα φακελάκι κρέμα κακάο με γεύση φουντούκι Mac Magic και 320 ml γάλα. Τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή μίξερ χειρός για 2 λεπτά.
Με ένα κουτάλι ρίχνουμε τη κρέμα στα ταρτάκια και τα αφήνουμε για 25 λεπτά στο ψυγείο να παγώσουν.
Αφαιρούμε από το ψυγείο και γαρνίρουμε με τρούφα, μπισκότο ή και φρούτα επιλογής μας.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε στο multi το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο και τα χτυπάμε, μέχρι το μείγμα να μοιάζει με τριμμένο μπισκότο.
Προσθέτουμε τα αυγά και το αλάτι και τα χτυπάμε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας
Μεταφέρουμε τη ζύμη στον πάγκο εργασίας μας και τη πλάθουμε μέχρι να γίνει λεία.
Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη, αλευρώνουμε δυο λαδόκολλες και αρχίζουμε να ανοίγουμε τη ζύμη ανάμεσα σε αυτές με έναν πλάστη, σε πάχος 3 χιλιοστών. Αν δούμε ότι κολλάει η ζύμη, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα αλεύρι.
Με ένα ποτήρι διαμέτρου 6 εκ., κόβουμε τη ζύμη σε κύκλους και απλώνουμε το κάθε ζυμαράκι σε κάθε φόρμα για ταρτάκια. Αν προεξέχει η ζύμη έξω από τα φορμάκια, κόβουμε τη ζύμη με ένα μαχαίρι και τρυπάμε καλά τη βάση με ένα πιρούνι. Προαιρετικά τοποθετούμε βάρος πάνω στη τάρτα για να μη φουσκώσει.
Ψήνουμε τα ταρτάκια για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και μετά τα αποσύρουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν, αφαιρούμε το βάρος και τα ξεφορμάρουμε προσεκτικά.
Για τη κρέμα κακάο με γεύση φουντούκι Mac Magic θα χρειαστούμε ένα φακελάκι κρέμα κακάο με γεύση φουντούκι Mac Magic και 320 ml γάλα. Τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή μίξερ χειρός για 2 λεπτά.
Με ένα κουτάλι ρίχνουμε τη κρέμα στα ταρτάκια και τα αφήνουμε για 25 λεπτά στο ψυγείο να παγώσουν.
Αφαιρούμε από το ψυγείο και γαρνίρουμε με τρούφα, μπισκότο ή και φρούτα επιλογής μας.