Προσθέτουμε στο μίξερ 540γρ. αλεύρι γ.ο.χ., 3κ.σ. ζάχαρη, 1 ½ κ.γ. αλάτι, 170γρ. κρύο γάλα, 180γρ. νερό, 75γρ. ηλιέλαιο και 3κ.σ. ή 14 γρ.ξηρή μαγιά στιγμής Mac Magic
Ζυμώνουμε 12’ στο μίξερ μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα
Παίρνουμε ένα μπολ και το λαδώνουμε
Βγάζουμε τη ζύμη από το μίξερ και κάνουμε μια μπάλα
Τη τοποθετούμε σε ένα μπολ και τη σκεπάζουμε με μεμβράνη, αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί
Λαδώνουμε μια φόρμα 10 × 30 εκ.
Όταν δούμε ότι η ζύμη έχει διπλασιαστεί τη βάζουμε στον πάγκο και με λαδωμένα χέρια της δίνουμε μακρόστενο σχήμα
Τοποθετούμε τη ζύμη μέσα στη φόρμα και σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 175°C για περίπου 35’
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και ξεφορμάρουμε
Ingredients
Directions
Προσθέτουμε στο μίξερ 540γρ. αλεύρι γ.ο.χ., 3κ.σ. ζάχαρη, 1 ½ κ.γ. αλάτι, 170γρ. κρύο γάλα, 180γρ. νερό, 75γρ. ηλιέλαιο και 3κ.σ. ή 14 γρ.ξηρή μαγιά στιγμής Mac Magic
Ζυμώνουμε 12’ στο μίξερ μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα
Παίρνουμε ένα μπολ και το λαδώνουμε
Βγάζουμε τη ζύμη από το μίξερ και κάνουμε μια μπάλα
Τη τοποθετούμε σε ένα μπολ και τη σκεπάζουμε με μεμβράνη, αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί
Λαδώνουμε μια φόρμα 10 × 30 εκ.
Όταν δούμε ότι η ζύμη έχει διπλασιαστεί τη βάζουμε στον πάγκο και με λαδωμένα χέρια της δίνουμε μακρόστενο σχήμα
Τοποθετούμε τη ζύμη μέσα στη φόρμα και σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 175°C για περίπου 35’
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και ξεφορμάρουμε