Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ροδίζουμε ελαφρά το αμύγδαλο φιλέτο.
Ανακατεύουμε σε ένα μίξερ τα αυγά, την ζάχαρη και την βανίλια ώστε να αρφατέψουν.
Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι απαλά με μια σπάτουλα ή μία μαρίζ. Τέλος προσθέστε σε ροή το λάδι και ανακατεύουμε απαλά.
Απλώνουμε σε ένα μεγάλο και ρηχό ταψί , στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί κουζίνας και ρίχνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε πάχος 1 ½ -2 εκατ.
Βάζουμε στο μπολ του μίξερ 200ml κρύο γάλα
Προσθέτουμε το περιεχόμενο του ενός φακέλου σαντιγί στιγμής Mac Magic και χτυπάμε το μίγμα μέχρι να στέκεται 4' περίπου.
Απλώνουμε την μισή σαντιγί στιγμής Mac Magic πάνω στο παντεσπάνι , πασπαλίζουμε με μερικά
cranberries και αμύγδαλο φιλέτο.
Τυλίγουμε με την βοήθεια της λαδόκολλάς σε ρολό και το βάζουμε σε μία πιατέλα.
Απλώνουμε πάνω στο ρολό την υπόλοιπη σαντιγί στιγμής Mac Magic και πασπαλίζουμε με το
υπόλοιπο αμύγδαλο φιλέτο και μερικά cranberries.
Ingredients
Directions
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ροδίζουμε ελαφρά το αμύγδαλο φιλέτο.
Ανακατεύουμε σε ένα μίξερ τα αυγά, την ζάχαρη και την βανίλια ώστε να αρφατέψουν.
Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι απαλά με μια σπάτουλα ή μία μαρίζ. Τέλος προσθέστε σε ροή το λάδι και ανακατεύουμε απαλά.
Απλώνουμε σε ένα μεγάλο και ρηχό ταψί , στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί κουζίνας και ρίχνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε πάχος 1 ½ -2 εκατ.
Βάζουμε στο μπολ του μίξερ 200ml κρύο γάλα
Προσθέτουμε το περιεχόμενο του ενός φακέλου σαντιγί στιγμής Mac Magic και χτυπάμε το μίγμα μέχρι να στέκεται 4' περίπου.
Απλώνουμε την μισή σαντιγί στιγμής Mac Magic πάνω στο παντεσπάνι , πασπαλίζουμε με μερικά
cranberries και αμύγδαλο φιλέτο.
Τυλίγουμε με την βοήθεια της λαδόκολλάς σε ρολό και το βάζουμε σε μία πιατέλα.
Απλώνουμε πάνω στο ρολό την υπόλοιπη σαντιγί στιγμής Mac Magic και πασπαλίζουμε με το
υπόλοιπο αμύγδαλο φιλέτο και μερικά cranberries.