Σε ένα Μπολ ρίχνουμε 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού ) Γάλα φρέσκο η εβαπορέ αραιωμένο, 6 κ.σ. κοφτές ( 40 γρ. ) Μίγματος κρέμα αραβοσίτου Mac Magic με γεύση βανίλια, 5-6 κ.σ (45 γρ. ) ζάχαρη και ανακατεύετε το μίγμα καλά.
Βράζουμε ξεχωριστά σε κατσαρόλα 560ml (2 4/5 φλιτζ. τσαγιού ) γάλα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς. Βάζουμε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.
Καθαρίζουμε και τρίβουμε ένα μήλο και στην συνέχεια το προσθέτουμε στην κρέμα μας.
Παίρνουμε το μίγμα σφολιάτας και το κόβουμε σε ίσα τμήματα, ορθογώνια ή στρογγυλά.
Παίρνουμε ένα κουτάλι και βάζουμε στο κέντρο της σφολιάτας το μίγμα μας και το τυλίγουμε.
Επαναλαμβάνουμε το προηγούμενο βήμα μέχρι να ολοκληρώσουμε τα μηλοπιτάκια μας.
Ingredients
Directions
Σε ένα Μπολ ρίχνουμε 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού ) Γάλα φρέσκο η εβαπορέ αραιωμένο, 6 κ.σ. κοφτές ( 40 γρ. ) Μίγματος κρέμα αραβοσίτου Mac Magic με γεύση βανίλια, 5-6 κ.σ (45 γρ. ) ζάχαρη και ανακατεύετε το μίγμα καλά.
Βράζουμε ξεχωριστά σε κατσαρόλα 560ml (2 4/5 φλιτζ. τσαγιού ) γάλα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς. Βάζουμε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει.
Καθαρίζουμε και τρίβουμε ένα μήλο και στην συνέχεια το προσθέτουμε στην κρέμα μας.
Παίρνουμε το μίγμα σφολιάτας και το κόβουμε σε ίσα τμήματα, ορθογώνια ή στρογγυλά.
Παίρνουμε ένα κουτάλι και βάζουμε στο κέντρο της σφολιάτας το μίγμα μας και το τυλίγουμε.
Επαναλαμβάνουμε το προηγούμενο βήμα μέχρι να ολοκληρώσουμε τα μηλοπιτάκια μας.