Φτιάχνουμε τημπεσαμέλ Mac Magic σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας όμως το έξτρα γάλα (2 λίτρα).
Βουτυρώνουμε απαλά ένα βαθύ ταψί.
Βγάζουμε την εξωτερική μεμβράνη από τα λουκάνικα. Τα κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, μαγειρεύουμε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο, με χαρτί κουζίνας, για να φύγουν τα πολλά λάδια.
Ρίχνουμε μια λεπτή στρώση μπεσαμέλ Mac Magic στο ταψί και στρώστε από πάνω τα φύλλα λαζάνια.
Ρίχνουμε ακόμα μια στρώση μπεσαμέλ Mac Magic και σκορπίζουμε τα μισά λουκάνικα καθώς και 100 γρ. κατσικίσιο τυρί.
Στρώνουμε ακόμα μια σειρά λαζάνια, μια στρώση μπεσαμέλ Mac Magic, τα υπόλοιπα λουκάνικα και 100 γρ. κατσικίσιο τυρί.
Σκεπάζουμε με μια ακόμα στρώση λαζάνια και ρίχνουμε την υπόλοιπη μπεσαμέλ Mac Magic.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κατσικίσιο τυρί και την τριμμένη παρμεζάνα.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Ingredients
Directions
Φτιάχνουμε τημπεσαμέλ Mac Magic σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας όμως το έξτρα γάλα (2 λίτρα).
Βουτυρώνουμε απαλά ένα βαθύ ταψί.
Βγάζουμε την εξωτερική μεμβράνη από τα λουκάνικα. Τα κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, μαγειρεύουμε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο, με χαρτί κουζίνας, για να φύγουν τα πολλά λάδια.
Ρίχνουμε μια λεπτή στρώση μπεσαμέλ Mac Magic στο ταψί και στρώστε από πάνω τα φύλλα λαζάνια.
Ρίχνουμε ακόμα μια στρώση μπεσαμέλ Mac Magic και σκορπίζουμε τα μισά λουκάνικα καθώς και 100 γρ. κατσικίσιο τυρί.
Στρώνουμε ακόμα μια σειρά λαζάνια, μια στρώση μπεσαμέλ Mac Magic, τα υπόλοιπα λουκάνικα και 100 γρ. κατσικίσιο τυρί.
Σκεπάζουμε με μια ακόμα στρώση λαζάνια και ρίχνουμε την υπόλοιπη μπεσαμέλ Mac Magic.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κατσικίσιο τυρί και την τριμμένη παρμεζάνα.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.