
Εκτέλεση:
1
Μοιράζουμε το περιεχόμενο του φακέλου με την ετικέτα καραμέλα σε 5 φορμάκια ή σε μικρά μπολ.
2
Ζαχαρώνουμε 620 γραμμάρια γάλα σε ήπια φωτιά και προσθέτουμε ανακατεύοντας το μίγμα κρέμας καραμέλας.
3
Αφήνουμε το μίγμα να σιγοβράσει για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
4
Δεν περιμένουμε να πήξει η κρέμα κατά το βράσιμο.
5
Μοιράζουμε την κρέμα στα φορμάκια και τα αφήνουμε, χωρίς να τα μετακινήσουμε, σε δροσερό μέρος.
6
Όταν οι κρέμες κρυώσουν, τις βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
7
Τις βγάζουμε από τα φορμάκια όταν σερβίρουμε.
