
Υλικά:
2 αβγά
350 ML γάλα
70γρ λιωμένη μαργαρίνη
γαρνίρισμα με φρούτα επιλογής σας και μέλι
Εκτέλεση:
1
Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά με έναν αβγοδάρτη μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
2
Προθερμαίνουμε το τηγάνι καλά, αφού το έχουμε ελαφρώς βουτυρώσει.
3
Γεμίζουμε ένα φλιτζάνι του καφέ και το αδειάζουμε στο κέντρο του τηγανιού.
4
Αφήνουμε να ψηθεί από τη μία πλευρά και μόλις εμφανιστούν μικρές τρύπες πάνω στη ζύμη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και με μια σπάτουλα αναποδογυρίζουμε το pancake.
5
Για να έχουμε φουσκωτά pancakes, τα γυρίζουμε μόνο μία φορά.
6
Επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία και για τα υπόλοιπα pancakes και σερβίρουμε με φρούτα επιλογής μας και μέλι.
Ingredients
Υλικά:
2 αβγά
350 ML γάλα
70γρ λιωμένη μαργαρίνη
γαρνίρισμα με φρούτα επιλογής σας και μέλι
