Ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την κανέλα και τη ξηρή μαγιά Mac Magic στο μπολ του μίξερ και ανακατεύουμε χρησιμοποιώντας το εξάρτημα γάντζο ζύμης.
Όταν είναι έτοιμη η ζύμη, τη χωρίζουμε στη μέση και ανοίγουμε και τα δυο κομμάτια, σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, σε ορθογώνια, με μήκος ίσο περίπου με τη φόρμα του κέικ που θα χρησιμοποιήσουμε και πάχος 7-8 χιλιοστά.
Με μία σπάτουλα απλώνουμε τη γέμιση σοκολάτας πάνω σε όλη την επιφάνεια της ζύμης και στα 2 κομμάτια.
Ʃτρίβουμε τα μισά ρολά μεταξύ τους και τα βάζουμε στη φόρμα του κέικ στην οποία έχουμε στρώσει βρεγμένο, αντικολλητικό χαρτί κουζίνας, σε όλη την επιφάνειά της, μέχρι επάνω. Αν έχουμε μια μεγάλη φόρμα θα χωρέσουν σε μία. Αν έχουμε μικρές θα χρειαστούν δύο.
Αλείφουμε το γλυκό με το σιρόπι αμέσως μόλις βγει από το φούρνο.
Ingredients
Directions
Ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την κανέλα και τη ξηρή μαγιά Mac Magic στο μπολ του μίξερ και ανακατεύουμε χρησιμοποιώντας το εξάρτημα γάντζο ζύμης.
Όταν είναι έτοιμη η ζύμη, τη χωρίζουμε στη μέση και ανοίγουμε και τα δυο κομμάτια, σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, σε ορθογώνια, με μήκος ίσο περίπου με τη φόρμα του κέικ που θα χρησιμοποιήσουμε και πάχος 7-8 χιλιοστά.
Με μία σπάτουλα απλώνουμε τη γέμιση σοκολάτας πάνω σε όλη την επιφάνεια της ζύμης και στα 2 κομμάτια.
Ʃτρίβουμε τα μισά ρολά μεταξύ τους και τα βάζουμε στη φόρμα του κέικ στην οποία έχουμε στρώσει βρεγμένο, αντικολλητικό χαρτί κουζίνας, σε όλη την επιφάνειά της, μέχρι επάνω. Αν έχουμε μια μεγάλη φόρμα θα χωρέσουν σε μία. Αν έχουμε μικρές θα χρειαστούν δύο.
Αλείφουμε το γλυκό με το σιρόπι αμέσως μόλις βγει από το φούρνο.