Σε ένα μπολ ζεσταίνουμε το βούτυρο και το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μίξερ όλα μας τα υλικά και το μείγμα (βούτυρο- γάλα) και ανακατεύουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα και 8-10 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ή έως ότου έχουμε μια λεία ζύμη η οποία δεν κολλάει στα τοιχώματα του κάδου
3
Αφαιρούμε τη ζύμη από τον κάδο του μίξερ και αφήνουμε να ξεκουραστεί σε ένα λαδωμένο σκεύος σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 25-30 λεπτά περίπου.
4
Ανοίγουμε το ζυμάρι με την βοήθεια ενός πλάστη σε σχήμα ορθογώνιο και το πάχος της ζύμης να είναι 4-5 χιλιοστά ή περίπου όσο το ύψος του μικρού δαχτύλου.
5
Προσθέτουμε τη γέμιση και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της ζύμης.
6
Κλείνουμε καλά ρολάροντας την ζύμη σε ένα ταψάκι κάθετα και αφήνουμε να φουσκώσουνε σε ένα ζεστό περιβάλλον σκεπασμένο για 30-35 λεπτά ή μέχρι να διπλασιαστούν.
7
Ψήνουμε σε προ-θερμασμένο φούρνο στους 180oC στον αέρα για 25-30 λεπτά
Για τη γέμιση:
8
Λιώνουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη ελαφρώς στον φούρνο μικροκυμάτων, προσθέτουμε την κανέλα και το ξύσμα και είναι έτοιμο προς χρήση.
Για το γλάσο πορτοκαλιού:
9
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με τον χυμό μέχρι να γίνει λεία η υφή του.
Σε ένα μπολ ζεσταίνουμε το βούτυρο και το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μίξερ όλα μας τα υλικά και το μείγμα (βούτυρο- γάλα) και ανακατεύουμε 5 λεπτά σε αργή ταχύτητα και 8-10 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ή έως ότου έχουμε μια λεία ζύμη η οποία δεν κολλάει στα τοιχώματα του κάδου
3
Αφαιρούμε τη ζύμη από τον κάδο του μίξερ και αφήνουμε να ξεκουραστεί σε ένα λαδωμένο σκεύος σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 25-30 λεπτά περίπου.
4
Ανοίγουμε το ζυμάρι με την βοήθεια ενός πλάστη σε σχήμα ορθογώνιο και το πάχος της ζύμης να είναι 4-5 χιλιοστά ή περίπου όσο το ύψος του μικρού δαχτύλου.
5
Προσθέτουμε τη γέμιση και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της ζύμης.
6
Κλείνουμε καλά ρολάροντας την ζύμη σε ένα ταψάκι κάθετα και αφήνουμε να φουσκώσουνε σε ένα ζεστό περιβάλλον σκεπασμένο για 30-35 λεπτά ή μέχρι να διπλασιαστούν.
7
Ψήνουμε σε προ-θερμασμένο φούρνο στους 180oC στον αέρα για 25-30 λεπτά
Για τη γέμιση:
8
Λιώνουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη ελαφρώς στον φούρνο μικροκυμάτων, προσθέτουμε την κανέλα και το ξύσμα και είναι έτοιμο προς χρήση.
Για το γλάσο πορτοκαλιού:
9
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με τον χυμό μέχρι να γίνει λεία η υφή του.