Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου σε ένα μπολ 200ml βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά
Προσθέτουμε και άλλα 200ml κρύο νερό και ανακατεύουμε καλά
Το τοποθετούμε σε ένα σκεύος σερβιρίσματος (διάφανο μπολ) και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να γίνει ζελέ
Στην συνέχεια για το flummery, φτιάχνουμε ακόμα ένα ζελέ αλλά μόνο με 200ml νερό, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς αλλά να μην «ζελάρει..»
Σε βαθύ μπολ χτυπάμε το γάλα για 3-5 λεπτά μέχρι να τριπλασιαστεί σε όγκο.
Μειώνουμε ταχύτητα και προσθέτουμε το ζελέ που φτιάξαμε μόνο με το μισό νερό αυξάνουμε ταχύτητα και χτυπάμε για 1-2 λεπτά.
Καθαρίζουμε τις φράουλες από το κοτσάνι, τις κόβουμε στα τέσσερα και τις βάζουμε πάνω στο ζελέ που εχει πήξει, κρατώντας μερικές για να γαρνίρουμε το γλυκό.
Ρίχνουμε από πάνω το αφρατεμένο γάλα με το ζελέ και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει.
Χτυπάμε τη σαντιγί στιγμής Mac Magic με γεύση βανίλια όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας, και την τοποθετούμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ και σχηματίζουμε ροζέτες .
Γαρνίρουμε με τις φράουλες και φυλλαράκια δυόσμου.
TIP1. Για να παγώσει το μίγμα πολύ πιο γρήγορα, το τοποθετούμε μέσα σε μπεν μαρί με νερό και πάγο
TIP 2. Για το σερβίρισμα χτυπάμε σαντιγί με μίξερ και την τοποθετούμε με ένα κορνέ.
Ingredients
Directions
Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου σε ένα μπολ 200ml βραστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά
Προσθέτουμε και άλλα 200ml κρύο νερό και ανακατεύουμε καλά
Το τοποθετούμε σε ένα σκεύος σερβιρίσματος (διάφανο μπολ) και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να γίνει ζελέ
Στην συνέχεια για το flummery, φτιάχνουμε ακόμα ένα ζελέ αλλά μόνο με 200ml νερό, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς αλλά να μην «ζελάρει..»
Σε βαθύ μπολ χτυπάμε το γάλα για 3-5 λεπτά μέχρι να τριπλασιαστεί σε όγκο.
Μειώνουμε ταχύτητα και προσθέτουμε το ζελέ που φτιάξαμε μόνο με το μισό νερό αυξάνουμε ταχύτητα και χτυπάμε για 1-2 λεπτά.
Καθαρίζουμε τις φράουλες από το κοτσάνι, τις κόβουμε στα τέσσερα και τις βάζουμε πάνω στο ζελέ που εχει πήξει, κρατώντας μερικές για να γαρνίρουμε το γλυκό.
Ρίχνουμε από πάνω το αφρατεμένο γάλα με το ζελέ και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει.
Χτυπάμε τη σαντιγί στιγμής Mac Magic με γεύση βανίλια όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας, και την τοποθετούμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ και σχηματίζουμε ροζέτες .
Γαρνίρουμε με τις φράουλες και φυλλαράκια δυόσμου.
TIP1. Για να παγώσει το μίγμα πολύ πιο γρήγορα, το τοποθετούμε μέσα σε μπεν μαρί με νερό και πάγο
TIP 2. Για το σερβίρισμα χτυπάμε σαντιγί με μίξερ και την τοποθετούμε με ένα κορνέ.