Προσθέτουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5-6' στη γρήγορη ταχύτητα ή μέχρι η ζύμη να έχει ξεκολλήσει καλά από τα τοιχώματα του κάδου.
2
Στη συνέχεια αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 40-45' σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή μέχρι η ζύμη να διπλασιαστεί σε όγκο.
3
Απλώνουμε την ζύμη στον πάγκο μας ομοιόμορφα και κόβουμε σε δύο ίσα μέρη.
4
Ανοίγουμε την ζύμη με το χέρι και το πάχος του να είναι περίπου 1 δάχτυλο.
5
Προσθέτουμε το τυρί, το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και ρολάρουμε την ζύμη.
6
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 25-30'
7
Ψήνουμε σε προ-θερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 210 βαθμούς για 5' και 35' στους 180 βαθμούς.