Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε για 4' στην αργή ταχύτητα και 8'-9΄ στη γρήγορη ή μέχρι η ζύμη να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα
2
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στα τοιχώματα ενώ δουλεύει το μίξερ για να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε με ευκολία την ζύμη από τον κάδο.
3
Ξεκουράζουμε την ζύμη σκεπασμένη σε ένα ζεστό σημείο για 60-65' περίπου.
4
Ρίχνουμε την ζύμη στο πάγκο με λίγο αλεύρι, κόβουμε και χωρίζουμε την ζύμη.
5
Βάζουμε τις ζύμες σε ταψάκι και ξεκουράζουμε 15-20' περίπου σε ένα ζεστό σημείο.
6
Ψήνουμε σε προ-θερμασμένο φούρνο στον αέρα για 25-30' περίπου στους 200oC προσθέτοντας και ένα ταψάκι με νερό στον πάτο του φούρνου ώστε να έχουμε πιο τραγανή κόρα.