Προσθέτουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ζυμώνουμε για 5' στην αργή ταχύτητα και 6-7' στη γρήγορη ταχύτητα ή μέχρι η ζύμη να έχει ξεκολλήσει καλά από τα τοιχώματα του κάδου.
2
Στη συνέχεια αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 45-50' σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή μέχρι η ζύμη να διπλασιαστεί σε όγκο.
3
Κόβουμε σε δύο ίσα μέρη τη ζύμη και την τοποθετούμε στο ταψί και πατάμε ελαφρώς για να απλωθεί.
4
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15-20'.
5
Τοποθετούμε στην επιφάνεια τα υλικά της αρεσκείας μας αλείφουμε με ελαιόλαδο και πατάμε την ζύμη με τα δάχτυλα για να δημιουργήσουμε τρύπες.
6
Ψήνουμε σε προ- θερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 210 βαθμούς για 5' και 25' στους 180 βαθμούς