Σε ένα τηγανάκι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο μαγειρεύουμε το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει ελαφρά. Βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει.
Σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε την ζύμη σε πάχος 1 εκατοστού.
Πασπαλίζουμε παντού με τα υλικά της γέμισης.
Τυλίγουμε την ζύμη σε ένα λεπτό ρολό σαν μπαγκέτα. Βάζουμε το ρολό πάνω σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί κουζίνας.
Με ένα ψαλίδι κόβουμε λοξά την ζύμη (όχι μέχρι κάτω) ανά 5 εκατοστά το ρολό και πιέζουμε να ξεχωρίσουν εναλλάξ τα κομμάτια από την μία και την άλλη μεριά.
0 servings