Print Options:

Ατομικά pizza rolls

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ1 ώρα 20 λεπτάΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ30 λεπτά

Για τη ζύμη:
 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Mac Magic
 150 γρ νερό
 10 γρ. γάλα
 10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
 1/2 κ.γ αλάτι
 30 γρ. βούτυρο / μαργαρίνη
Για τη γέμιση:
 Σάλτσα Ναπολιτάνα
 Μπέικον
 Γαλοπούλα
 Mix τυριών
Εκτέλεση:
1

Μέσα στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα. Σε αυτό το σημείο αφήνουμε τη ξηρή μαγιά Mac Magic για 15’ για να ενεργοποιηθεί.

2

Ρίχνουμε το αλεύρι γ.ο.χ. και χτυπάμε στο μίξερ για 4-5’ .

3

Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, το βούτυρο και χτυπάμε.

4

Μετά από 2-3’ , βάζουμε το ζυμάρι σε ένα μπολ και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 1 ώρα περίπου, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.

5

Πασπαλίζουμε τον πάγκο μας με αλεύρι και ανοίγουμε το ζυμάρι μας

6

Προσθέτουμε τα υλικά μας

7

Κλείνουμε προσεκτικά τις μικρές πλευρές της ζύμης και στη συνέχεια ρολαρουμε τη ζύμη με τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένας κύλινδρος

8

Κόβουμε σε ομοιόμορφα κομμάτια τη πίτσα μας και τη τοποθετούμε στο φούρνο για 25-30’ στους 180 βαθμούς

Pin It on Pinterest